Добродошли у Аппропедиа , вики о одрживости!
Помозите нам да изградимо богат и одржив живот дељењем знања, искустава, идеја и још много тога. Опширније "
Истакнута иницијатива

Толоцар баннер.пнг

Инспирисани украјинском традицијом Толоке, која симболизује солидарност кроз практичну помоћ, немачки и украјински тимови, уз подршку ГИЗ-а, покренули су пројекат Толочар усред руске инвазије. Ова иницијатива има за циљ да помогне хитној помоћи и подстакне партиципативни иновативни екосистем за друштвено-економски препород Украјине.

Наш сервис

Помажемо организацијама да направе и учине доступном квалитетну документацију о одрживости, смањењу сиромаштва и одговарајућим технологијама.

Контактирајте нас!

Али зашто Аппропедиа?

  • Вођен визијом — Замислите свет у коме свако може да живи богат и одржив живот. Да ли ово одговара вашој организацији или иницијативи? Ако јесте, волели бисмо да вам помогнемо!
  • Бесплатан и отворен — Аппропедиа је и увек ће бити слободан за приступ и са отвореним лиценцама. Контактирајте нас за цене у вези са прилагођеном подршком!
  • Напредни алати — Помажемо организацијама да документују пројекте више од 17 година. У том процесу развили смо моћне, али једноставне за употребу алате и стандарде за документацију.
  • Приступ ван мреже и приступачност — Настојимо да садржај у Аппропедиа-у учинимо доступним свима. Аппропедиа се може приступити ван мреже преко Кивик-а , као и обичних отисака и књига, може се лако читати наглас за особе са оштећеним видом (или заузетим) људима, преведена на многе језике, приступити преко АПИ-ја и још много тога!
  • Без додатних трошкова — Почните да документујете одмах, а да не морате да бринете о програмерима, доменима, хостингу, подешавању, конфигурацији или одржавању.
  • Дугорочна доступност — Одржавање садржаја на мрежи је много теже него што већина мисли. Према различитим студијама, већина веза се прекида након само две или три године. Аппропедиа не само да садржи садржаје о одрживости, већ је и сама одлучна да буде одржива! На мрежи смо већ 17 година и све више!
  • Снажан СЕО – Искористите предности наших дугогодишњих онлајн и стотине хиљада повратних веза да бисте видели да се ваш садржај брзо попео на врх резултата претраге.
  • Подршка заједнице — Нисте сами! Оставите поруку било када и ми ћемо се потрудити да вам помогнемо!
  • Дугме за излаз — Ако икада пожелите да напустите или копирате свој садржај негде другде, нудимо алате за то.
ФА инфо ицон.свгУгао надоле ицон.свгПодаци о страници
АуториЦхрис Ваткинс , Цурт Бецкманн , Лонни Графман , иоцј , Рогер , РицхардФ , Гравп
ЛиценцаЦЦ-БИ-СА-3.0
ДериватиБенвенуто , Биенвенуе , Карибу , Виллкоммен
Језикенглески (ен)
ПреводиКинески , јапански , португалски , пољски , шпански , индонежански
Повезан9 подстраница , 61 страница веза овде
АлиасесГлавна страница , Вики о одрживости , Аппропедиа:Биенвенидо , За , Еспанол , Апропедиа , шпанска почетна страница , $1 , Аппропедиа:Добродошли , Главна , Добродошли , Биенвенидо а Аппропедиа , Почетна страница , Главна страница
Утицај3,115,558 паге виевс
Цреатед5. априла 2006. од Анонимоус1
Модификовано12. фебруар 2024. од СтандардВикитект бота


Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.