Changes

Jump to navigation Jump to search

Las Malvinas community center shade

668 bytes added, 19:23, 9 July 2014
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/pGNvQb18C_0?hl=en_US&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/pGNvQb18C_0?hl=en_US&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
 
== Conclusions ==
 
The finished shade structure consisted 2x4s lashed to bamboo poles which were filled with concrete and rebar and then sunk into holes in the ground filled with concrete. On one side of the fogon corrugated zinc panels were installed, and on the other side of the fogon the team built a bamboo truss. The team installed billboard vinyl panels over the bamboo truss by nailing down the vinyl to the zinc roof, and at the other end of the panel the team lashed onto the bamboo posts. On the side of the fogon with the billboard vinyl, it will be necessary to install more bamboo support beams underneath the vinyl to ensure its security and flatness.
==References==
<references/>
61

edits

Navigation menu